Sense of Dubai

Enigszins verscholen in de binnenstad van Rotterdam ligt Sense Of Dubai. Een heerlijke geurende oase waar je als parfumfanaat ten minste één keer geweest moet zijn

De prachtige winkel in de van Oldenbarneveltstraat is volledig gewijd aan high-end niche parfums op oliebasis. Bij Sense Of Dubai vind je geen dertien -in-een-dozijn-exemplaren, maar exclusieve flesjes gevuld met nog exclusieve aroma’s. Het assortiment is het resultaat van een voortdurende jacht op geuren die je meenemen naar de rijkdom en extravagante weelde van parfumhuizen uit Dubai, Frankrijk en Italië. Complex, rijk en een tikkeltje mysterieus.

Niet alleen de dames- en herenparfums bij Sense Of Dubai zijn bijzonder, ook de service is one-of-kind. Met een persoonlijk geur advies gidst het personeel je door het overweldigende, met zorg geselecteerde aanbod. Hierdoor ben je verzekerd van een zuivere kwaliteitsgeur die lang houdt en perfect bij jou en je huid past. Of bij je interieur; Sense Of Dubai is ook gespecialiseerd in geuren voor je huis.

Bezoek Sense Of Dubai, prikkel je zintuigen en gun jezelf – of iemand – anders – het neusje van de zalm!

© 2019 Copyright - Sense of Dubai